Soţul vicepreşedintei PSD Ana Manuela Zarug, concediat dintr-o instituţie condusă de un liberal

Alexandru Zarug, soţul vicepreşedintei organizaţiei judeţene a PSD Ana Manuela Zarug, concediat dintr-o instituţie condusă de unul dintre cei mai influenţi liberali din Botoşani.

Alexandru Zarug, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului
Alexandru Zarug, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului

Zarug a rămas fără post în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, instituţie condusă de Mihai Ţurcanu, fratele liderului PNL Botoşani, Florin Ţurcanu.

Postul ocupat de Alexandru Zarug, fost şef al instituţiei, a fost desfiinţat, astfel încât acesta a rămas fără loc de muncă, cu doi ani înainte de pensie.

Mihai TurcanuMihai Ţurcanu, care este vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, susţine că nu a ştiut de concedierea lui Zarug, care îi este- spune el- şi prieten. El ştia doar că la nivel naţional a avut loc o reorganizare pentru desfiinţarea a 14 posturi.

„Eu când am venit în instituţie, era începută reorganizarea. Nu m-am ocupat eu de asta, ci regionala. Nici nu am ştiut şi nici el nu mi-a spus. Eu chiar sunt prieten cu el„, a afirmat Ţurcanu.

3 thoughts on “Soţul vicepreşedintei PSD Ana Manuela Zarug, concediat dintr-o instituţie condusă de un liberal

  1. Sa mor io! La cate shpagaturi a facut madam Zarug de la un partid la altul ca sa-l tina in functie , zau ca merita sa i se ierte toate pacatele din tinerete si de mai la batranete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *