Vezi cine va coordona campania electorală din 2014 la PNL Botoşani!

Florin Turcanu la Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a stabilit cine să coordoneze campania electorală de la alagerile europarlamentare şi prezidenţiale din acest an. Potrivit lui Ţurcanu, directorul de campanie la PNL va fi Ionică Nechifor, vicepreşedintele partidului. Acesta va fi ajutat pe fiecare colegiu de către un coordonator politic şi unul tehnic.

Astfel, pe Colegiul Flămânzi-coordonatorul politic va fi Verginel Gireadă, iar coordonator tehnic-Lucian Diac.

La Colegiul Dorohoi, coordonator politic va fi Sorin Clim, iar coordonator tehnic Cătălin Zaharii. Pe Colegiul Săveni coordonator poltic va fi Roxana Anuşcă-Ţurcanu, iar coordonator tehnic Andrei Leonte, în timp ce pe Colegiul Darabani coordonatorul politic va fi Costel Şoptică, iar coordonator tehnic Ionuţ Cârnu.

La Botoşani, coordonator politic va fi Viorel Iliuţă, iar coordonatorul tehnic va fi Sorin Cornilă.

Propunerile urmează să fie validate în Biroul Politic Judeţean de vineri.

Aceasta este o echipă care va sta după orele de program, seara, şi va munci pentru implementarea strategiei pe care PNL o va asuma şi o va duce la îndeplinire în ceea ce priveşte campania de la europarlamentare şi prezidenţiale„, a spus Ţurcanu.

3 thoughts on “Vezi cine va coordona campania electorală din 2014 la PNL Botoşani!

  1. Ptiu, dar numai grija alegerilor are acest asa zis presedinte de Consiliu Judetean! Mai lasa alegerile si fa treaba pentru care teau ales ca daca ai sa faci bine te vor alege iar, daca nu ,degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *