Conducerea PNL Botoşani dublează cotizaţiile membrilor de partid

Florin Turcanu la conferinta judeteana a PNL BotosaniPresedintele PNL Botosani propune dublarea cotizatiei membrilor de partid. Florin Turcanu a declarat ca decizia va fi luata, vineri, in cadrul Biroului Politic Judetean, motivat de alegerile care vor avea loc anul acesta. Liderul PNL Botosani sustine ca nu este normal ca pe perioada campaniei electorale sa umble la agentii economici pentru sponsorizari.

Trebuie sa avem acesti bani. Nu o sa-mi iau poseta in mana sa cersesc fonduri pentru PNL. Nu este corect si moral sa ne urcam si noi pe saracii oameni care mai produc ceva la nivelul judeţului Botoşani, sufocandui cu contracte de donatii si sponsorizari, cacsă ne putem plăti datoriile sau acţiunile pe care le face. Nu o sa cada bine acest lucru. Sa ma critice colegii mei de partid, sa nu ma mai voteze la urmatoare Conferinta judeteana, dar sa plateasca cotizatiile, sa platim datoriile„, a spus Turcanu.

Daca pana acum un primar platea o cotizatie lunara de 100 lei, el va plati pe viitor 200 lei. Un simplu membru va plati 2 lei de la un leu. Un parlamentar plateste o cotizatie de 500 lei pe luna, iar de acum incolo va trebui sa dea 1000 lei. Cea mai consistenta cotizatie o plateste presedintele PNL, respectiv 1000 lei si urmeaza sa cotizeze cu 2000 lei.

PNL Botosani are peset 30 mii de membri, insa, cei care platesc efectiv cotizatia sunt de numarul miilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *