Liderii USL Botoşani, chemaţi la mediere de Ponta şi Antonescu

portariuc petruscaLiderii USL Botosani au fost chemati de sefii de la nivel central pentru medierea conflictului de la nivel local. Presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a declarat ca intalnirea cu Victor Ponta si Crin Antonescu va avea loc saptamana viitoare. Portariuc crede ca si la Botosani lucrurile sunt pe drumul cel bun in ceea ce priveste alianta. La mediere va participa si liderul PNL Botosani, Florin Turcanu.

Va fi o mediere, o analiza a problemelor care au existat la Botosani. Sper ca si la Botosani sa se elimine orice fel de probleme care au existat pana acum, asa cum a fost la Ilfov. Au fost planificate la mediere filialele unde au existat probleme. Situatia la Ilfon s-a rezolvat si este bine sa o rezolvam si aici”, a mentionat Portariuc.

Presedintele executiv al PSD Botosani a declarat ca si la nivelul municipalitatii lucrurile au inceput sa mearga mai bine.

 Am avut discutii si cu domnul Turcanu si la nivelul municipalitatii lucrurile decurg bine. Pe consultari legate de buget am discutii zilnice pe buget. Lucrurile functioneaza asa cum ar fi trebuit sa functioneze la inceput. La Botosani au fost mici piedici care ne-au impiedicat in realiza unele promisiuni. Vom stabili foarte clar, nu numai la nivel declarative, ca alianata functioneza”, a adaugat Portariuc.

In urma acestei intalniri va fi semnat un nou protocol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *