Directorul Filarmonicii, atacat in sedinta de CL. Consilier: Sa isi vada de institutia pe care o coordoneaza

liviu buiuc filarmonicaConsilierii locali atrag atentia directorului interimar al Filarmonicii Botosani sa isi vada de institutia care o coordoneaza si sa nu aiba grija de ei. Declaratia acestora a venit dupa ce Liviu Buiuc a spus la instalarea pe functie ca, consilierii locali sunt preocupati mai mult de fotbal decat de sorta Filarmonicii.

Nemultumirile au venit din partea consilierilor Florin Ghiorghita si Eugen Turcanu. La randul sau,  consilierul Corneliu Furtuna a declarat ca numirea lui Liviu Buiuc pe aceasta functie nu a fost inspirata, “poate se gaseau si alte persoane”, a spus Furtuna.

Florin Ghiorghita a afirmat ca managerul interimar al Filarmonicii ar trebui sa inteleaga ca nu exista doar trompetisti, instrumentisti.

Suntem aici sa votam un buget pentru Filarmonica, o conducere pentru Filarmonica si, de bine-de rau, annual se duc  20 de miliarde din banii botosanenilor pentru Filarmonica”, a spus Ghiorghita.

O atitudine mai transanta a avut consilierul Eugen Turcanu.  

Sa-i amintiti domnului manager ca suntem consilieri locali si votul nostru a sustinut aceasta institutie de cultura. Ca nu suntem dusmanii lor. Chiar si in timpul concertului de Anul Nou a intrerupt spectacolul si a tinut o prelegere economico-politica despre situatia Filarmonicii si despre municipiul Botosani. Ii multumim ca ne-a deschis mintea, dar sa incerce sa creasca actul artistic si sa isi vada de institutia pe care o coordoneaza si sa ne lase deoaparte pe noi”, a spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *