Consilierii locali au votat comisiile de concurs la Filarmonica. Vezi cine face parte!

clConsilierii locali au votat vineri componenta Comisiei de concurs de management la Filarmonica Botosani, in urma propunerii primarului Ovidiu Portariuc de a suplimenta numarul membrilor cu inca doi specialisti. Astfel, din comisie vor mai face parte alaturi de consilierul Florin Ghiorghita, Corneliu Irimia-manager la Filarmonica Ploiesti si Bujor Prelipcean-manager la Filarmonica Iasi si Octav Calleya-dirijor, fondatorul Filarmonicii din Malaga, si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Iasi (membră a juriului emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV).

Din comisia de solutionare a contestatiilor au fost nominalizati Stelian Plesca-consilier local, Ioan Bojin-manager Filarmonica Sibiu, Liviu Mates-manager Filarmonica Brasov, la care se adauga Nicolae Brandus-prof.univ.dr, conducator de doctorat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si Catalin Opritoiu-lector univ.dr. la Universitatea Nationala de Muzica Buburesti, manager al Orchestrei Simfonice Bucuresti.

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc s-a aratat deranjat ca Executivul a propus specialisti din alte judete.

Nu stiu de ce trebuie sa chemam din New York, din Olanda. Nu inteleg de ce. De ce dam atata amploare. De ce aduceti din strainataturi oameni. Nici nu or sa vina. Este o fanfaronada de prost gust. Sa aduci profesori sa rezolve contestatiile„, a spus Iavorenciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *