Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu şi Paula Seling lansează piesa cu care vor să câştige la Eurovision 2014. Ascult-o aici!

După ce s-au liniştit apele şi clarificat situaţia, cu privire la participarea României la Eurovision 2014, Ovi revine cu primele declaraţii referitoare la participarea acestuia la concursul muzical, în exclusivitate pentru Libertatea.ro.ovi_si_paula_seling__2_

Are planuri mari alături de Paula Seling, iar cei doi promit că vor aduce marele trofeu la noi în ţară. Şi pentru că lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus şi produs piesa „Miracle”, pe care o va prezenta spre participarea la Eurovision-ul de anul viitor.

 ASCULTA PIESA AICI!!!!

Este o compoziţie scrisă de mine şi Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovision-ul, selecţia din Danemarca, ca şi artist/autor). Piesa se numeşte „Miracle” şi sper ca numele să însemne şi un „miracol” pentru România. Mai exact, îmi doresc ca, pentru prima oară, să câştigăm concursul, cu acest nou duet pe care îl fac cu Paula Seling. Noi ne-am dorit să reedităm succesul din 2010 şi chiar să-l depăşim.Şi am promis că nu vom face acest lucru, adică nu vom participa, decât dacă voi reuşi să scriu o piesă la fel sau chiar mai bună decât cea de acum 3 ani. Consider că am reuşit, sunt foarte mulţumit de varianta finală a piesei, de producţie (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru şi pot spune că suntem pozitivi, din nou, pentru această competiţie. Faptul că Eurovision 2014 va avea loc într-o ţară scandinavă va avea avantajele sale, aşa cum a fost în 2010, pentru că eu am şi cetăţenie norvegiană, iar co-autorul piesei este danez, casele de discuri şi publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia şi Suedia, deci putem avea un aparat de PR şi susţinere puternică, care ajută la votare, plus că echipa de producţie este din Norvegia şi Danemarca.  Credem foarte mult în şansa noastră, iar dacă noi vom avea, încă o dată, oportunitatea de a reprezenta România, anul viitor, sigur vom ajunge printre primii clasaţi. Merg chiar mai departe şi cred chiar că putem aduce Eurovision în ţara noastră în 2015!”, ne-a declarat Ovi.
Ovi este cel care a compus si interpretat, alături de Paula Seling, piesa „Playing with fire”, cea care ne-a dus ţara pe locul 3, la cel mai mare concurs de muzică de pe continentul nostru, EUROVISION.
Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *