Contoarele de la apă, citite de angajaţii Nova Apaserv o dată la două luni

contor-apaCitirea apometrelor la apă se va face, începând cu acest an, o dată la două luni de către angajaţii Nova Apaserv. Decizia a fost luată, susţine preşedintele Consiliului Judeţean, pentru a nu mai exista discuţii şi nemulţumiri cu privire la diferenţele care apar între apa consumată şi cea declarată. Florin Ţurcanu crede că astfel se va plăti exact cât se consuma.

Citirea nu a fost făcută, mai ales în ultimii doi ani, pe municipiu deloc. Acum finalizăm citirea toată, după care vom face o dată la două luni, să nu mai avem discuţii cu diferenţele care apar. Am citit, omul este de faţă, asta primeşte pe factură„, a spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Contoarele de la apă, citite de angajaţii Nova Apaserv o dată la două luni

  1. E !!!! asa da Dle Presedinte va felicit pentru idee , dar cei care sunt gasiti ca nu au declarat indexul corect la APOMETRE sa fie pusi la plata , prin restutituirea sumelor catre locatarii arondati la apometrul de scara , si apoi sanctionati pentru furt.
    Deoarece Nova Apa Serv nu a iesit in pierdere ci ceilalati locatari buni platnici platesc diferentele de consum care rezulta din totalul declarat de consumatori si Indexul care este citit de cei da la NOVA APA SERV ( cunoasteti cred ca scandalul cu aceste situatii ?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Eu va intreb,pot lipsi de la servici sa astept verificarea ?sau sa ma pensionez..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *