Medic de la UPU reclamat de mai multe ori pentru limbaj neadecvat

aglomeratie upuUn medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost reclamat de pacienţi de nu mai puţin de trei ori în ultimele luni la conducerea Spitalului Judeţean. Pacienţii s-au declarat nemulţumiţi de comportamentul acestuia şi au reclamat limbajul neadecvat al cadrului medical. Ultima reclamaţie a venit în urmă cu câteva zile de la un bolnav din mediul rural.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean susţin că nu este în regulă ceea ce se întâmplă, însă spun că nu au cum să soluţioneze acest caz, el fiind de competenţa Colegiului Medicilor.

Nu mi se pare normal acest comportament. La UPU este mare presiune. Având în vedere afluenţa mare de bolnavi, personalul este suprasolicitat şi sigur că mai apar scântei, mai apar nervi. Dar eu descurajez şi rog pe toţi colegii mei din UPU să fie atenţi la exprimarea şi la tonul folosit faţă de bolnavi, că nimeni nu vine acolo de plăcere. În general, reclamaţiile se îndreaptă împotriva a două sau trei persoane de acolo, iar asta nu este un lucru bun„, a spus Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *