Spitalul Judeţean va primi 9,5 milioane lei de la CJ. Vezi în ce condiţii!

spitalul judeteanConsiliul Judeţean va aloca 95 miliarde lei vechi Spitalului Judeţean pentru funcţionare şi pentru lucrările neprevăzute în proiectul de modernizare a unităţii. Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, vrea să facă, în schimb, cu salariaţii de la spital un angajament public: el să aloce aceşti bani din bugetul şi aşa mic al instituţiei, iar ei să-şi facă treaba cât mai bine în folosul pacientului.

Cer angajaţilor din Spitalul Judeţean să ne asumăm un angajament public pentru pacienţii care apelează la sistemul sanitar, cu angajamente clare. Eu, Florin Ţurcanu, preşedintele CJ, voi face toate demersurile legale să asigur funcţionarea spitalului şi inclusiv plata bonurilor de masă. Angajaţii în loc să stea şi să facă teatru prin faţa instituţiei, să stea în câmpul muncii şi să servească pacientul. În loc să participe la şedinţele sindicatului care le spun doar poveşti de ani de zile, să servească pacientul„, a spus Ţurcanu.

Potrivit şefului CJ, 60 miliarde lei vechi vor fi alocaţi Spitalului Judeţean pentru utilităţi la care se adaugă 35 miliarde lei vechi pentru lucrările care nu erau prevăzute pentru finalizarea proiectului la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *