Angajaţii de la Spitalul Judeţean îşi vor primi tichetele de masă cu o condiţie. Vezi care!

cadre medicalePreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, s-a angajat public să plătească, din acest an, tichetele de masă salariaţilor de la Spitalul Judeţean, chiar dacă bugetul instituţiei pe care o conduce este insuficient. Acesta a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va acorda din bugetul judeţului lunar cele 3 miliarde lei vechi pentru tichetele de masă, însă, cere angajaţilor din sistemul sanitar să respecte bolnavul şi să nu mai condiţioneze actul medical. Şeful CJ va trimite zilnic pe secţiile Spitalului Judeţean o echipă de la Consiliul Judeţean care să stea de vorbă cu pacienţii, iar în cazul în care se va constata, de exemplu, că o secţie nu respectă pacientul, atunci va retrage tichetele de masă plus sancţiunile de rigoare.

Să înţeleagă că vin la muncă pentru a salva viaţa unui cetăţean şi să pună toată capacitatea lor în binele cetăţeanului. Dacă nu vor face acest lucru, atunci angajamentul nostru va funcţiona, dar nu aşa cum ar trebui să funcţioneze. De săptămâna viitoare, vom avea trei persoane care vor merge zilnic prin toate spitale. Vor nota toate neajunsurile din spitale„, a amenţionat Ţurcanu.

Preşedintele CJ s-a arătat nemulţumit că în ultima perioadă singura problemă a sindicatelor din sănătate a fost neacordarea tichetelor de masă. În momentul în care preşedintele CJ va constata că lucrurile de la spital merg în bine, atunci angajaţii de la spital vor primi şi tichetele restante pe anul trecut.

Vreau să le asigur liniştea şi satisfacţia de duce la îndeplinire actul medical în favoarea pacientului, să nu mai aibă mereu preocuparea să se întâlnească cu liderul de sindicat şi să dezbată această problemă. Numai tichetele astea au de dezbătut, altceva…„, a mai spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Angajaţii de la Spitalul Judeţean îşi vor primi tichetele de masă cu o condiţie. Vezi care!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *