Fără precedent: A profesat timp de patru ani ca profesor la Liceul Pomârla cu diploma falsă

Liceul Anastasie Basota PomarlaCaz fara precedent la o unitate de invatamant din judetul Botosani. O „profesoara” a predat limba franceza la Liceul „Anastasie Basota” din Pomarla, timp de patru ani, cu diploma suspectata a fi falsa. Descoperirea a fost facuta de actualul director al unitatii de invatamant care a sesizat Inspectoratul Scolar Judetean. Mihaela Hunca, inspector general al ISJ, a declarat ca falsul a fost descoperit abia luna trecuta, in urma reactualizarii bazei de date. Conducerea ISJ a sesizat organele de urmarire penala. Asa zisa profesoara, Denisa Derscaru, a demisionat din invatamant , dupa ce a fost prinsa. Sefa ISJ spune ca nu stie cum s-a ajuns la aceasta situatie.

A fost un numar de diploma care coincidea cu alta diploma. Atunci in baza de date a fost un semnal de alarma si am dat organelor abilitate sa cerceteze, sa vedem dupa aia ce masuri se mai pot lua. Este foarte grav. Important este ca noi sa fim foarte fermi si sa avem toleranta zero la coruptie. Acest caz este in cercetare, iar cand se va finaliza vom avea si noi mai multe informatii„, a spus Mihaela Hunca.

Falsul profesor a fost si titular la Liceul Pomarla. Din date neoficiale, se pare că femeia a urmat cursurile unei universităţi din Iaşi, însă nu a definitivat cursurile. Ea este cercetata pentru fals si uz de fals.

2 thoughts on “Fără precedent: A profesat timp de patru ani ca profesor la Liceul Pomârla cu diploma falsă

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    La Domnul „ISUS” MANTUITORUL a fost adusa o femeie spre a fi judecata ca a pacatuit .Iar dupa ce a privit-o in ochi pe aceasta nenorocita Domnul „ISUS” MANTUITORUL s-a adresat multimii spunandule ca cei care se considera fara niciun fel de pacat sa ridice o piatra de jos si sa azvarle in ea ,intrucat in trecut cei ce se faceau vinovati de nelegiuiri erau omorati/linsati de catre multime cu pietre.In mai putin de 30 minute nu a mai ramas nici macar unul in acea piata.HAIDETI S-O LINSEM PE ACEASTA SUPERBA FIINTA ,PENTRU CA A AVUT CURAJUL IN CIUDA FAPTULUI CA LA POMARLA NU MAI VIN NICI MACAR SUPLINITORI CU LICEUL ABSOLVIT IN REPUBLICA MOLDOVA ,SA ISI SACRIFICE CLIPELE PETRECUTE DE CEI DRAGI SI SA INVETE NOTIUNI GRELE DE FONETICA SI GRAMATICA ALE LIMBII SI LITERATURII FRANCEZE ASTFEL INCAT SA PROMOVEZE EXAMENUL DE TITULARIZARE SUSTINUT LA NIVEL NATIONAL.DACA PANA IERI SINGURUL INTELECTUAL AL COMUNEI ERA ACTUALUL PRIMARUL ,CARE IESEA IN EVIDENTA PRIN SCANDALURILE INSOTITE DE COMPONENTA VIOLENATA LA MECIURILE DE FOTBAL ,ASTAZI CA CINEVA INCEARCA SA NE EDUCE ODRASLELE CU NOTIUNILE SI VALORILE DIN TARA LUI NAPOLEON SI ALTI INTELECTUALI FRANCEZI TREBIUE EXECUTAT IN PUBLIC DACA SE POATE CA IN AFGANISTAN PE STADION.SA NU UITAM CA ACEASTA SUPERBA FIINTA A AVUT SI ORE SUPLIMENTARE INTRUCAT NIMENI NU VENEA LA POMARLA DUPA CE PARCURGEA PRIN FRIG MAI BINE DE 25 DE KM DE LA DOROHOI SI DUPA CE INDURA NEAJUNSURILE SISTEMULUI DEFECTUOS ALE INVATAMANTULUI BOTOSENEAN GHIDAT DE CATRE MANAGEMENTUL STRALUCIT AL ISJ BOTOSANI MAI AVEA SI REZULTATE.CRED CA ASA AM REZOLVAT PROBLEMA CORUPTIEI DIN INVATAMANTUL ROMANESC.IN TRECUT LA JUSTICE INSEMNA ADEVARATA DREPTATE ASTAZI NU NUMAI CA S-A PIERDUT SENSUL ACESTUI CUVANT DAR CONSTAT CA NE-AM TRANSFORMAT INTR-UN POPOR DE JUSTITIARI CARE CALCAM PESTE CADAVRE CA SA NE ATINGEM LAURII.SA NU UITAM SI DE CEI CARE AU ECHIVALAT SCOALA DE PARTID STEFAN GHEORGHIU CU FACULTATEA DE DREPT SAU STIINTE ECONOMICE (MULTI DINTRE EI OBTINAND DIPLOMA DE LICENTA INAINTEA CELEI DE BACALAUREAT),SI O PARTE DINTRE EI MAI LUCREAZA SI ASTAZI SAU INCASEAZA PENSII .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *