Municipiul Botoşani a primit un buget mai mic decât anul trecut. Portariuc: Voi solicita sprijin la nivel central

Botosaniul, priveliste de susPrimarul municipiului Botoşani consideră că bugetul repartizat de Consiliul Judeţean pentru anul în curs este insuficient. Ovidiu Portariuc spune că anul trecut s-au alocat municipiului Botoşani 1,4 milioane lei, în timp ce în acest an s-au alocat 1,1 milioane lei.

Edilul susţine că în această situaţie va face demersuri la nivel guvernamental pentru sprijinirea municipiului.

Am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean şi i-am spus de nemulţumirea. I-am dat o serie de argumente, dar am înţeles că s-a micşorat bugetul Consiliului Judeţean ca sumă totală. Am înţeles că are multe situaţii în judeţ în care trebuie să acorde sume unor comune care au foarte puţini bani şi sunt puse în imposibilitatea de a funcţiona. Bugetul nu ar fi fost suficient nici dacă ar fi fost la nivelul celui de anul trecut„, a spus Portariuc.

Necesarul financiar al municipiului Botoşani ar fi fost, susţine primarul, undeva la două milioane lei.

One thought on “Municipiul Botoşani a primit un buget mai mic decât anul trecut. Portariuc: Voi solicita sprijin la nivel central

  1. Mai ales acum,cu zona metropolitana,unde si-a angajat pilele Portariuc cu salarii de 6-7000 ron lunar…Aprops,banii ii iau,da ceva treaba au facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *