Primarul de Botoşani anunţă organizarea unui nou concurs pentru elevi. Premiul mare: un apartament

portariuc 1Primarul Ovidiu Portariuc vrea sa-i stimuleze pe elevii botosaneni sa invete. Acesta a declarat, marti, ca va organiza un nou concurs inedit la care sa participe elevii din toate ciclurile de invatamant, cu medii de peste 9. Elevii castigatori din clasele I-XI vor fi rasplatiti cu un calculator, dupa o tragere la sorti, insa, un premiu consistent va merge catre absolventul de liceu care va castiga concursul. Ovidiu Portariuc a luat exemplul colegului Florin Turcanu si ofera un apartament absolventului de liceu care va avea media peste 9 si noroc in urma tragerii la sorti.

Nu se stie care are noroc. Important este sa invete si sa se poata incadra sa participe la concurs. Vrem ca cei care termina liceul cu peste media 9 sa participe la o asemenea tombola care sa le ofere un ajutor la inceput in viata. Ne dorim ca acesti copii sa invete„, a spus Portariuc.

El a spus ca apartamentul va fi oferit prin sponsorizari.

4 thoughts on “Primarul de Botoşani anunţă organizarea unui nou concurs pentru elevi. Premiul mare: un apartament

  1. poti sa ne spui si noua cine te sponsorizeaza pe tine fara sa urmaresca ceva in schimb?o ilegalitate,niste favoruri.mai bine te ai duce cat mai departe si sa vii cand te-om suna noi locuitori orasului macar unu sa te sune si atunci poti veni.

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    imi plac concursurile d lui primar. foarte frumos dle.de asta va voteaza lumea. ce joc avem saptamana asta?? portariuc se joaca , celalalt vice dreseaza maidanezii .vreau sa ma joc…….vreau tableta si apartamentul . o vreau pe mama fata mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *