Primarii din judeţ nemulţumiţi de buget, dar nu spun nimic

consultari primari buget botosani2Conducerea Consiliului Judeţean a organizat, luni dimineaţă, o şedinţă de consultare a primarilor din judeţ în vederea consultării înaintea aprobării repartizării bugetului pentru anul 2014.

Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu a precizat că pentru prima dată bugetul nu a fost repartizat politic, însă era normal să acorde mai mulţi bani primrăiilor care au venituri proprii mici, faţă de cele cu venituri mai consistente, pentru că este un buget de echilibrare, nu unul de dezechilibrare.

” Am încercat, pentru prima dată, să nu prezint un buget strict politic.Cred că am încercat să fiu echilibrat în propunerea bugetului, cu mici chestiuni punctuale. O să fiu acuzat, poate de o parte dintre primari, care nu m-au votat. Asta este, niciodată nu va fi toată lumea mulţumită”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Când li s-a dat cuvântul, edilii nu au avut nici o reacţie, lucru remarcat şi de vicepreşedintele CJ, Ghoerghe Sorescu, care a glumit spunând că aşa este când toată lumea este nemulţumită.

 

consultari primari buget botosani4consultari primari buget botosani3consultari primari buget botosani1consultari primari buget botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *