Ţurcanu susţine că fostul său consilier, care a urcat băut la volan şi a avariat mai multe maşini, a căzut în capcană. Vezi cine îi ia locul!

Florin turcanuPresedintele Consiliului Judetean , Florin Turcanu, considera ca fostul sau consilier Andrei Leonte a fost „lucrat” de anumite persoane. Turcanu a spus ca Andrei Leonte a cazut „in plasa” si a platit pentru asta, insa nu a oferit detalii prea multe despre acest caz. Leonte a provocat in noaptea de vineri spre sambata un accident rutier. El s-a urcat baut la volan si a avariat mai multe masini.

A fost ghinonul lui. Stiu mai multe, dar nu pot sa vorbesc. A cazut omul in plasa. Nu a baut numai alcool, ci si pastile ca sa aiba alcoolemie si sa adoarma. Este lucratura. A plecat cu un taxi care il astepta special pe el in fata. Tot taxiul ala a anuntat Politia si i-a spus sa se duca cu masina nu stiu unde. A cazut in capcana. A fost ajutat sa faca ce a facut. L-am avertizat ca este interesat de niste baieti. Nu trebuia sa puna gura pe un gram de bautura„, a spus Turcanu.

El a spus ca fostul sau consilier nu era obligat sa mearga la Politie imediat dupa accident, ci in 24 de ore, intrucat accidentul nu a fost cu victime.

Presedintele CJ i-a gasit si inlocuitor lui Andrei Leonte, dupa ce acesta si-a dat demisia. El a numit-o pe Monica Aionesei, care este si consilierul sotiei sale, Roxana Anusca, la Camera Deputatilor.

 

8 thoughts on “Ţurcanu susţine că fostul său consilier, care a urcat băut la volan şi a avariat mai multe maşini, a căzut în capcană. Vezi cine îi ia locul!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Am convingerea ca pentru ANDREI LEONTE a fost cel mai nefericit moment din viata si carierea lui profesionala, pe care il regreta profund. Cunosc familia Leonte, pe tatal lui, pe buncii dinspre tata, pe matusa , unchiul si verisorii lui…. cu totii reprezinta familia model, responsabili, seriosi si harnici. Sunt convins ca Andrei va intelege decizia sefilor lui… iar noi toti cei care luam atitudine trebuie sa nu uitam ca si noi am fost tineri…. si trebuie sa il sustinem pe Andrei sa continuie proiectul lui dupa ce isi va achita toate obligatiile generate de evenimentul nedorit.

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Din ce spui, si cand vad inlocuitorul parca l-ai fi lucrat tu sau nevasta-ta! Mai, mai ceva ca in filme… dar in alea cu prosti! Hai sa fim seriosi! Saracutul, cum a fost el lucrat de o mana criminala….si cat de curat si nevinovat sunt toti in jurul lui matale!

  3. Dl Presedinte va inteleg durerea cu viitorul FIN dar nimeni nu este mai presus de lege . a comis fapta sa traga ponoasele

  4. daca e asa cum zice dom ‘ prezident, apoi ca-i un om slab, din moment ce nush cine i-a dat de baut, i-a dat pastile si l-a urcat la volan! si el nimic…, papusa! apoi ce sa caute un om asa slab in asa fonctie?si 2.ma mir ca un om cu asa curaj si luptator ca dom’ prezident stie mai multe dar nu poate spune…

  5. andrei sati dea maica domnului putere,sa treci peste rautati tu vei ramine tot andrei leonte iar ei nisteeeeeeeee,tu ai avut demnitate dar altii stiu ei cine ar fi mers cu plocoane si nu mai stia nimenidar tu ai ales sa te intorci.salutarii fam leonte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *