Jucătorii de la FC Botoşani au plecat în primul cantonament din acest an

cantonament fc botosani2Echipa locală de fotbal a plecat, luni dimineaţă, în primul cantonament al anului. Jucătorii vor efectua stagiul de pregătire, până pe 27 ianuarie, la Băile Felix.

Primul cantonament cu cei 21 de jucători care au făcut deplasarea se va axa pe pregătirea fizică.

Probabil că cea mai dificilă şi mai grea perioadă este cantonamentul. Va fi o perioadă dificilă, dar benefică pentru noi pentru că avem nevoie de pregătire fizică, va veni şi al doilea cantonament cu meciurile amicale. Pentru retur ne propunem să avem evoluţii mult mai bune decât le-am avut în tur, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Răzvan Tincu.

Gruparea locală va susţine primul amical din acest stagiu de pregătire pe 18 ianuarie în Ungaria cu prim-divizionara Debrecen, după care pe 22 ianuarie va urma un test la Salonta cu Olimpia Satu Mare, formaţie care ocupă locul opt în seria a II-a a Ligii secunde, iar pe 26 ianuarie la Oradea, ultimul test din acest cantonament cu FC Bihor, echipă care se află pe locul 10 în seria a II-a a Ligii secunde.

În pauza competiţională, conducerea tehnică a mai stabilit un cantonament, în perioada 1-14 februarie în Antalya. Aici stagiul de pregătire se va axa pe partea tactică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *