Elevă accidentată în fața Colegiului AT Laurian

accidentO elevă de 15 ani a fost lovită, vineri, de o mașină, al cărei șofer a fugit de la fața locului. Adolescenta încerca să traverseze, fără să se asigure și în afara unei treceri de pietoni, strada Nicolae Iorga, în fața Colegiului Național AT Laurian, și a fost surprinsă de un autoturism al cărui șofer făcea manevra de întoarcere. Imediat după accident, șoferul a părăsit locul faptei.

El a fost depistat, la scurt timp, de un echipaj de la Biroul rutier al Poliției municipiului Botoșani, stabilindu-se că acesta se numește Cristian C., are 55 de ani și este din municipiul Botoșani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporala din culpă” şi “părăsirea locului accidentului soldat cu victime omenești, fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie Botoşani, rămânând internată pentru investigații de specialitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *