Întâlnire istorică între liderii PSD şi PNL la Botoşani. Vezi ce au discutat!

andrei dolineasci psd botosani1Preşedinţii organizaţiilor PSD şi PNL s-au întâlnit, sâmbătă la amiază, după ce în ultima perioada între cele două tabere din USL s-au lansat mai multe atacuri. Florin Ţurcanu şi Andrei Dolineaschi au stabilit o întâlnire încă de la începutul săptămânii, iar sâmbătă liderul PSD a venit la biroul preşedintelui Consiliului Judeţean. La întâlnire ce a durat o oră şi jumătate a participat şi vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu.

Chiar înainte de întâlnirea liderilor, primarul Ovidiu Portariuc a lansat un atac la adresa PNL Botoşani, pornind de la demisia Gabrielei Firea, care şi-a dat demisia din PSD, în urma unei alianţe dintre PNL cu PDL în judeţul Ilfov.  Edilul a făcut referire la la tradărea PNL la Botoşani.

” Întâlnirea a fost foarte bună, constructivă. Mai rămâne să stabilim să nu mai purtăm conversaţii prin presă. USL este mai solid după această întâlnire şi soluţia este să stăm la masa dialogului. Nu comentez spusele primarului Portariuc”, a declarat Andrei Dolineaschi.

La rândul său preşedintele PNL, Florin Ţurcanu a afirmat că a analizat prieteneşte mai multe situaţii produse în cadrul alianţei şi s-a ajuns la concluzia că USL la Botoşani a funcţionat şi va funcţiona.

„Nu ne-am acuzat de lucruri concrete. Am discutat şi bugetul pe care îl vom împărţi săptămâna viitoare şi am ajuns la concluzia că este unul echilibrat, nu este făcut politic şi consilierii PSD îl vor vota pozitiv. Sunt convins că toţi consilierii îl vor vota. În relaţia din USL, în acest an voi ieşi public doar pe partea de administraţie, de chestiunile politice se va ocupa purtător de cuvânt pe care îl are partidul”, a afirmat Florin Ţurcanu.

andrei dolineasci psd botosani

 

 

2 thoughts on “Întâlnire istorică între liderii PSD şi PNL la Botoşani. Vezi ce au discutat!

  1. „Nu-mi doresc sa mai participam la nicio alegere cu PSD-ul. Stiti foarte bine ca eu am fost un opozant al acestui proiect al USL. Si se dovedeste ca am avut dreptate in multe privinte legate de relatia cu PSD si mai ales de ceea ce reprezinta PSD ca partid. Ponta a supt la tatuca Iliescu, Nastase, nu se poate dezbara. PSD a fost intotdeauna un partid al primsecretarilor”, a mai spus Orban.

  2. Dar, cat va tine aceasta tacere? cat ii cunosc eu pe cei doi (Turcanu si Portariuc) nu pot tace. Ambi au acelasi temperament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *