Copiii care au fost excluşi din concursul de poezie organizat de Primăria Botoşani vor fi premiaţi de PNL

concursul luceafarul -11 carteLiberalii vor să premieze copii excluşi de la concursul de poezie organizat de Primăria Municipiului. Organizaţia judeţeamă a PNL a emis un comunicat de presă în care precizează că nu este corect faţă de copii care s-au pregătit şi au sperat că vor câştiga o tabletă, faptul că au fost eliminaţi  doar din simplul motiv că nu locuiesc în municipiu, și prin urmare, părinții lor nu au drept de vot pe raza acestuia.

„Elevii învață la unele din unitățile școlare din municipiu și apreciem că fiecăruia dintre ei trebuia să li se acorde șansă egală în competiția pentru câștigarea unei tablete. În acest sens, cerem Primăriei Municipiului Botoșani să ne pună la dispoziție, prin intermediul viceprimarului PNL, Cătălina Lupașcu, și a consilierilor locali PNL, lista cu cei 37 de elevi care au fost eliminați fără a mai trece prin filtrul examinării. Noi, liberalii, vom oferi celor 37 de elevi câte o tabletă de ultimă generație pentru că suntem convinși că au fost conștiincioși și au învățat poezia „Luceafărul” și prin urmare, merită o recompensă similară cu cea de care vor beneficia candidații rămași în concursul municipalității”, se arată într-un comunicat de presă.

6 thoughts on “Copiii care au fost excluşi din concursul de poezie organizat de Primăria Botoşani vor fi premiaţi de PNL

  1. De unde dracul are PNL_ul asta atitia bani incit sa dea tot felul de premii ,sa organizeze tombole si alte atitea baluri si distractii atit pentru pensionari cit si pentru „saracii” oameni de afaceri? Pina a deveni Presedinte Ttucanu nu avea cu ce sa tulbure apa in ceaun si acum aud ca de 2 ani incoace badia Florea are mii de capete de vite,porci,oi si a mai cumparat si renovat abatorul Dracsani care se afla in administrarea unui lichidator!!
    ASA DA PRESEDINTE!!!!!!!!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    fetita mea e pe liste duminica dimineata,dar nu se stie inca(nu ne-a cerut nimeni adresa) ca nu este din oras,desi invata la o scoala din oras,cum putem interactiona ? va multumesc

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    NU mi se pare corect ca acesti copii sa primeasca tableta fara sa recite poezia. Poate unii dintre ei s-au decis sa nu mai mearga deoarece nu stiu toata poezia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *