Unul dintre consilierii preşedintelui CJ a avariat patru maşini după ce s-a urcat beat la volan

accident andrei leonte2Un tânăr, de 25 de ani, ce este angajat la cabinetul preşedintelului Consiliului Judeţean, a avariat cu maşina, în nopatea de vineri spre sâmbătă, patru maşini.

Acesta mergea cu maşina personală, un VW Touran, pe strada Sucevei dinspre barieră spre Calea Naţională, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, şi s-a izbit în mai multe maşini parcate pe partea dreaptă a sensului de mers.

Maşina sa a avariat un autoturism Dacia ce a ricoşat într-un BMW care la rândul său a izbit un VW şi în cele din urmă un Opel. Andrei Leonte a fugit de la lopcul accindetului, parcând maşina pe strada Primăverii în spatele fostului  restaurant Iorgu,

Din primele cercetări tânărul se pare că s-a urcat băut la volan. În urma testătării cu apartul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia poliţitii au deschis un dosar penal

 

9 thoughts on “Unul dintre consilierii preşedintelui CJ a avariat patru maşini după ce s-a urcat beat la volan

  1. Liberal fără dosar,e ca nunta fără lăutar!Fiind membru ATOP,alături de domnul Zmău,fostul boss al circulaţiei rutiere,se va ierta că-I vechi păcatul….

    1. Ciobanaoiul esti tu, Oaierles! De ce ciobanoi? Asta e singurul cuvant invatat in catunul tau? Chiar spune-ne tot ce stii, vrem sa aflam mai multe despre tine ( mai mult de 10 sec nu ai cred ca-ti „proceseaza” creierul acela ninuscul incarcat de ura politica).

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    asta e unul dintre aia care ne conduc orasul…si sustinut foarte tare de Turcanu

  3. Un ţărănoi cu o chioampă blondă langa el.ambii fara pic de respect.anagramati si lipsiti de respect.ziceai ca el conduce CJ-ul.Sofer a lui Turcanu …hahaha…la 25 de ani…cu studii de caca…Nu saluta lumea…poate popa de tacsu mai face ceva pt el cu fortele din vine.;).Daca nu munceau aia de acum nu au nici macar praful de pe toba nu aveai tu acum functii de la „SEFUL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *