Revelionul pensionarilor promis de CJ ar putea fi finanţat de PNL

revelion pensionari botosani6Revelionul pensionarilor care a fost promis de Consiliul Judeţean ar putea fi finanţat de PNL, a anunţat preşedintele CJ, Florin Ţurcanu. Acesta susţine că angajaţii instituţiei nu au descoperit, deocamdată, sursa legală de finanţare pentru pentrecerea organizată pentru persoanele de vârsta a treia.

„Căutăm soluţia legală ca să finanţăm. Am cerut secretarului să o caute. Dacă nu o găsim, vom face cu bani de la partid„, a spus Ţurcanu.

Revelionul pensionarilor propus de Ţurcanu este programat peste două săptămâni şi ar urma să aibă loc atât la Botoşani, cât şi la Dorohoi.

2 thoughts on “Revelionul pensionarilor promis de CJ ar putea fi finanţat de PNL

  1. al dracu de mosnegi, se mai plang ca o duc rau….au primit apartamente de la ceausescu pe degeaba, locuri de munca, in ’89 au murit tinerii in strada ca sa aiba si ei mai multa libertate in timp ce ei s-au incuita in case si acum mai au parte si de revelione „moca”…..si noi astia tineri ne rupem oasele prin strainatate pt toate astea fara se mai facem atata caz si fara se fim intrebati cum o ducem sau ajutati de stat…..e o idee proasta toata treaba asta si imi pun mari semne de intrebare daca de la alti ani sa mai achit taxele si impozitele la stat….mai reparati si strazile k sa nu ne mai rupem masinile in ele, mai culegeti si maidanezii si lasati-o mai moale cu revelionele astea ca e de mai mare rusinea….!!!!!

    1. ganndire tipic romaneasca. daca eu n-am de ce sa aiba altul? de ce trebuie sa te supere faptul ca cineva care a muncit mai multi ani decati ai tu beneficiaza de anumite facilitati? crezi ca daca nu se organizau aceste revelioane tu o duceai mai bine? sau crezi ca se reparau strazi din banii aia? si apropopo de perioada comunista ei aveau slujbe, apartamente si butelie date de stat, dar in schimb nu-si puteau exprima nemultumirile, criticile sau parerile, asa cum o facem noi acum. noi pentru asta am luptat in 89, pentru libertate de exprimare,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *