Sute de persoane au participat la revelionul pensionarilor

revelion pensionari botosani5Prima parte a petrecerii revelionul pensionarilor, începută vineri după-amiază, s-a dovedit un succes, sute de persoane dansând şi mâncând în două restaurante din municipiu.

Unii dintre pensionarii nerăbdători au ajuns la restaurantele Mioriţa şi Maria cu până la două ore înainte de începerea petrecerilor. La câteva ore de la startul evenimentelor au fost vizitaţi şi de conducerea primăriei Botoşani, dar şi de parlamentari PSD şi prefectul Costică Macaleţi.

Primarul Ovidiu Portariuc alături de viceprimarii Cosmin Andrei şi Cătălina Lupaşcu dar şi de deputaţii Tamara Ciofu şi Mihai Baltă au ajuns prima dată la petrecerea de la Mioriţa. Restaurantul era plin de oameni de vârsta a treia nerăbdători să danseze cu aleşii lor.

Primarul a ţinut un discurs scurt în care le-a transmis urări de bine şi imediat a fost luat în horă alături de ceilalţi invitaţi oficiali. Fiecare salon al localului a fost vizitat, iar pensionarii s-au dezlipit cu greu de primar.

Al doilea popas a fost restaurantul Maria. Aici oficialii s-au aşezat la masă şi după au dansat alături de toţi participanţii la eveniment.  Mulţi dintre pasionaţi au ţinut să imortalizez momentul petrecut alături de conducerea Primăriei, iar unii dintre ei s-au dovedit pricepuţi chiar şi la ultimile tehnologii, efectuând fotografii cu tablete sau telefoane inteligente.

A doua parte a acţiunii Primăriei va avea loc sâmbătă, în aceleaşi restaurante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *