Cătălin Flutur: Vă garantez că nu am avut niciun fel de înţelegere cu liberalii

catalin flutur pdlLiderul PDL Botosani, Catalin Flutur, neaga faptul ca la nivel local ar exista o alianta PNL-PDL. El a afirmat ca declaratia pe care a facut-o Victor Ponta saptamana aceasta cu privire la o alianta PNL-PDL la Botosani este „o chestie aruncata”.

Ei o spun incontinuu, dar nu ne-o spun noua, o spun liberalilor. Va garantez ca nu am avut niciun fel de intelegere cu liberalii, iar eu, personal, cu domnul Turcanu nu am discutat niciodata probleme de genul acesta. Sunt mai mult decat fumigene. Care au fost hotararile acelea atat de importante pentru care s-a aliat PDL cu PNL?”, a mentionat Catalin Flutur.

Social-democratii botosaneni au iesit de mai multe ori in public si au acuzat faptul ca intre PNL si PDL exista o alianta la nivel local.

3 thoughts on “Cătălin Flutur: Vă garantez că nu am avut niciun fel de înţelegere cu liberalii

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Domnule Flutur, lasati-i pe liberali sa-si rupa singuri alianta. Si apoi daca se va putea, sunt sigur ca o sa puteti face o alianta pentru a cimenta dreapta, lucru pe care orice roman o doreste. S-a vazut clar ca Romania are nevoie de Dreapta, nu de o stanga care o ucide si mai tare. O stanga care a demonstrat ca e in stare sa impovareze poporul cu jdemii de taxe si sa dea ajutoare doar asa de uns ochii. Masurile alea ale lui Boc de reducere salariala au fost bune totusi chiar daca multi am plans. Acum, e mai bine ca nu mai putem cu salariul pe care il avem sa platim toate facturile?

  2. pROBABIL CA DORINTA LUI tURCANU AR FI CA SA FACA O ALIANTA CU PDL PT. CA ACOLO SUNT ADEVARATELE VALORI POLITICE ALE JUDETULUI, NU IN ADUNATURA ADHOC USL, CARE CUPRINDE ANALFABETI, SEMIANALFABETI, SOMNOROSI, MINCINOSI CALIFICATI, PLAGIATORI ORDINARI, JIGODII, CERSETORI, SMENARI, HOTI DE BUZUNARE,PUSCARIASI,DE LA CELE MAI INALTE VARFURI, PANA LA TALPA TARII,ETC, DECI O INTREAGA ADUNATURA DE DEZORIENTATI, INCAPABILI SA MEARGA PE UN DRUM CIVILIZAT.
    SE ATACA RECIPROC, SE JIGNESC, SE LEAGA UNII DE ALTII PENTRU CA SUNT LEGATI IN DEZASTRU SI IN VANZAREA TARII PE NIMIC, PENTRU ASI UMPLE BUZUNARELE CU MUNCA PROSTILOR CARE I-A VOTAT!
    CEAUSESCU A FOST MIC COPIL PE LANGA SLEAHTA ASTA DE SMENARI….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *