Senatorul Corneliu Popescu, abandonat pe Aeroportul Iaşi

Fostul lider PNL, Corneliu PopescuCursele aeriene Iasi – Bucuresti au fost date peste cap de ceata densa • Zeci de pasageri au fost nevoiti sa se intoarca din drum si sa gaseasca rute alternative de plecare spre Capitala

Orarul zborurilor de la Aeroportul International Iasi a fost dat ieri peste cap de ceata densa care s-a lasat asupra municipiului. Mai multe curse ce urmau fie sa decoleze, fie sa aterizeze, au fost amanate sau au avut intarzieri semnificative. De altfel, zeci de pasageri au fost nevoiti sa-si amane calatoria pentru ca nu au reusit sa se imbarce catre destinatiile dorite. Printre pasagerii unei curse Iasi – Bucuresti s-au numarat si cativa politicieni, scrie Buna Ziua Iasi.

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru si senatorul Corneliu Popescu de la Botosani s-au numarat printre cei care s-au intors din drum si care au fost nevoiti sa plece spre capitala cu autoturismele proprietate personala. „Nu este prima data cand nu putem decola de pe Aeroportul International Iasi. Astazi, lucrurile sunt ceva mai grave, in sensul ca sunt cel putin 50 de persoane blocate pe aeroport si care sperau sa prinda legatura spre cursele externe. Nu sunt prea mari sperante sa plecam astazi, dar poate vor fi oameni care vor alege sa plece spre Suceava si Bacau, ca sa ajunga totusi la Bucuresti in timp util”, a precizat, ieri, deputatul Tudor Ciuhodaru.

Unele persoane care asteptau la aeroport s-au declarat total nemultumite de faptul ca nu li s-au creat conditii propice pentru a putea ajunge totusi la destinatie. „Eu am venit de la Botosani pentru a putea ajunge cu avionul la Bucuresti. Ni s-a spus ca a decolat o cursa de la Bucuresti, dar nu se stie daca va ateriza aici, ca apoi sa se intoarca. Stau de cateva ore si nici nu stiu ce sa fac. Chiar daca este ceata si cei de aici au o scuza, sunt unele aeroporturi care au creat conditii speciale pentru zboruri pe o astfel de vreme. De ce la Iasi nu se poate?”, a spus un tanar care astepta in fata terminalului de la aeroportul iesean.

Ieri, cursele RO710, RO 702 si RO 706 pe ruta Iasi – Bucuresti si RO 701 Bucuresti – Iasi au fost anulate, in vreme ce cursa RO 705 Bucuresti – Iasi a aterizat la Suceava.

3 thoughts on “Senatorul Corneliu Popescu, abandonat pe Aeroportul Iaşi

  1. Ce abandon domnule. Stia ca este ceata de ce nu a plecat cu masina?? Este in vacanta asa ca nu era o problema cand ajungea.

  2. asa analfabet si nenorocit plin de tape date la stat nu trebuia primit in avion mai ales ca a platit pe banii nostrii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *