Doliu în justiţie. Fostul preşedinte al Tribunalului a decedat

Vladimir TepoiJustiţia din Botoşani este în doliu după ce fostul preşedinte al Tribunalului s-a stins din viaţă în noaptea de joi spre vineri. Vladimir Ţepoi trebuia să înplinească 67 de ani peste trei zile.

El a suferit, joi, o disecaţie de aortă toracică, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Botoşani, iar de acolo la o clinică din Iaşi. Vladimir Ţepoi a murit la scurt timp, pe masa de operaţie.

Vladimir Ţepoi, născut pe 13 ianuarie 1947, şi-a început activitatea ca judecător pe 1 mai 1990. A promovat la Tribunalul Botoşani pe 1 noiembrie 1992, iar apoi, din 1 iunie  2001, este delegat preşedinte de secţie la Tribunalul Botoşani.

Din 16 decembrie 2001 devine preşedinte al Tribunalului Botoşani până la data de 1 ianuarie 2010. El s-a pensionat pe 25 ianuarie 2010.

A fost judecător cu grad de curte de apel, obţinut în 2000.

4 thoughts on “Doliu în justiţie. Fostul preşedinte al Tribunalului a decedat

  1. Dumnezeu sa-l ierte! L-am cunoscut! Un om linistit, calm care ar fi meritat sufleteste mai mult de la viata! Inima cedeaza de la necazuri si a avut, saracu suficiente!

  2. Regret enorm decesul domnului judecator, pe care l-am cunoscut personal. Pot spune – din pacate, la sectiunea ferpar – despre domnia sa ca a avut toate atributele pe care un magistrat ar trebuie sa si le insuseasca: stapanire de sine, cumpatare, rabdare, atentie si un fin spirit de analiza si observatie. Pentru cei ce au fost apropiati cu domnul judecator, pierderea este incomensurabila, si cred ca va lipsi mulora de-acum inainte, fiindca avea darul de a fi o prezenta stenica, punand tot timpul prietenia si sinceritatea dinainte. Sper ca Bunul Dumnezeu sa rasplateasca acest suflet cald si sa fie primit in Imparatia Cerurilor, iar daca in aceasta viata a gresit cu ceva, din inima sa adresam cresitinescul salut DUMNEZEU SA-L IERTE! Cu acest dureros prilej, transmit doamnei Lucica Tepoi multa putere si credinta pentru a trece peste greaua despartire ! Dumnezeu sa va intareasca!

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    DUMNEZEL SA-L IERTE! A FOST UN OM DEOSEBIT! CONDOLEANTE FAMILIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *