O femeie a fost accidentată de o maşină în parcare la Carrefour

accident parcare carrefourO femie a ajuns, joi după amaiză, la spital, după ce a fost accidentată de o maşină în parcarea hipermarketului Carrefour.

Femeia era în trecere prin parcarea centrului comercial situată vis a vis de staţia Peco OMW, după ce a făcut cumpărături şi a fost acroşată de o autoutilitară Fiat Dolbo aparţinând unei firme de distribuţie a produselor Herbalife.

Şoferul, Dorel Popa, efectua o manevră cu spatele pentru a parca maşina şi nu a observat femeia, în urma impactului aceasta fiind rănită uşor. La sosirea ambulanţei aceasta acuza dureri în zona umerilor.

 

 

 

 

accident parcare carrefour1

2 thoughts on “O femeie a fost accidentată de o maşină în parcare la Carrefour

  1. La acea parcare ar trebui sa ia măsuri urgente si conducerea Carefour pt a creea si iesire pt ca așa ceva nu se poate ; sa intri intr-o parcare si dai 100 de metri înapoi pt a ieși ! . Este de neîntîlnit așa ceva ! CONDUCEREA CAREFOUR … TREZITI-VA !!!

  2. Are mare dreptate Catalin (de mai sus), eu nu folosesc aceasta parcare tocmai din acest motiv: nu vreau sa merg cu spatele 100 de metri pentru a iesi. BUNA DIMINEATA CARREFOUR!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *