Senatorul Doina Federovici: Invit directorii de instituții și primarii ca împreună sa îmbunățim cadrul legislativ

doina federoviciÎn luna ianuarie 2014, pe lângă întâlnirile programate cu autorităţile publice locale din colegiul Dorohoi-Flămânzi, pregătind sesiunea parlamentară februarie – iulie 2014, senatorul Doina Federovici şi-a propus o serie de consultări cu directorii instituţiilor deconcentrate din judeţul Botoşani.

Astfel, senatorul şi-a exprimat disponibilitatea de a veni în sprijinul activităţilor instituţiilor pe care aceştia le conduc în situaţia în care directorii vor considera necesară o îmbunătăţire a cadrului legislativ pe care îl pun în aplicare.

Cunoscând faptul că prin punerea în aplicare a legislaţiei în domeniu conducătorii instituţiilor sunt cei mai în măsură să constate efectele dar şi eventualele carenţe ale  actelor normative, parlamentarul social democrat va prelua observaţiile şi eventualele amendamente pentru discuţii ulterioare cu colegii parlamentari şi experţii din cadrul comisiilor de specialitate din Senat, în vederea promovării eventualelor modificări ale legislaţiei specifice.

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care adresează diverse întrebări sau sesizează aspecte a căror rezolvare ar putea depinde de ministerele de resort sau de Guvern, senatorul Doina Federovici va sprijini conducătorii instituţiilor deconcentrate prin mijloacele care stau la baza activităţii parlamentare.

Îmi doresc ca în noul an să am o colaborare foarte strânsă cu directorii instituţiilor deconcentrate pentru binele cetăţenilor care apelează la serviciile acestora, iar acţiunile mele să se reflecte într-o creştere a performanţelor acestor unităţi, dar şi o creştere a încrederii cetăţenilor în instituţiile  statului” a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Aceeaşi invitaţie a fost adresată şi tuturor primarilor de pe raza judeţului Botoşani.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Senatorul Doina Federovici: Invit directorii de instituții și primarii ca împreună sa îmbunățim cadrul legislativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *