Disponibilizari anuntate de conducerea Urban Serv pentru acest an. Vezi cati oameni vor pleca!

Urban Serv (1)Vesti proaste pentru angajatii TESA de la Urban Serv. Pentru a se incadra in buget, conducerea societatii va fi nevoita sa disponibilizeze personal. Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, in jur de 10-20 de salariati ar putea pleca acasa in acest an.

De concedieri nu va fi afectat personalul de executie. Ca sa evite concedierile, societatea ar trebui sa realizeze venituri suplimentare pentru a acoperi cheltuielile.

Sunt anumite probleme financiare pe anumite sectoare de activitate, iar in urmatoarea perioada vom decide impreuna cu Consiliul de administratie ce masuri vor fi luate. S-ar putea sa se ajunga chiar la o noua reorganizare si restructurare a societatii. Nu putem majora tarifele ca sa cream venituri suplimentare. In situatia in care nu gasim niste activitati care sa genereze aceste venituri suplimentare la nivelul platilor pe care trebuie sa le facem, este clar ca se va face o noua reorganizare si restructurare de personal. Suntem in faza in care cautam solutii„, a mentionat Drelciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *