Bătrân reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat vecinul cu două cuţite

tinar cu catuse pe mainiUn bătrân de 75 de ani din municipiul Botoşani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat vecinul cu două cuţite. Miercuri după amiază, Costache M., în timp ce se afla pe strada Dubălari, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal public alergând după vecinul său C. Vasile cu care este în conflict, amenințîndu-l cu două cuțite de bucătărie pe care le avea asupra sa, tulburând astfel ordinea și liniștea publică şi indignând persoanele prezente.

Poliţiştii i-au întocmit scandalagiului acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor  de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „ameninţare” şi „port,fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului”.

Învinuitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi introdus în arestul I.P.J. Botoşani urmând ca în ziua de 9 ianuarie să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Botoșani cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *