Ţurcanu îi scrie lui Ponta: Nu am încălcat niciodată protocolul USL

Florin turcanuPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, vrea să îi scrie liderului PSD, Victor Ponta, că este dezinformat şi că protocolul USL este respectat la Botoşani. El a spus că îi va adresa lui Ponta o scrisoare deschisă în care îi va spune că USL funcţionează pe plan local. Aceeaşi informaţie o va transmite şi către şeful său de partid, Crin Antonescu.

Dacă cineva consideră că nu a fost respectat să spună. M-am găndit să trimit o scrisoare deschisă către primul ministru, dar o să informez şi partidul în cadrul Biroului Politic, că sunt discuţii care nu au niciun substrat, niciun fundament. Dacă pe protocol poate PSD să îmi reproşeze mie ceva, eu îmi asum acest lucru. Singurul reproş pe care poate să mi-l facă este că toţi consilierii din cadrul CJ votează „pentru”. Ponta este dezinformat de la Botoşani. Nu există nicio abatere de la protocol„, a spus Ţurcanu.

El a dat şi un exemplu că USL funcţionează la Botoşani: modul de repartizare a bugetului pe 2014 către primăriile USL.

Dacă o să vă uitaţi şi pe buget, să vedeţi că USL funcţionează şi tot timpul a funcţionat. Nu am încălcat niciodată protocolul„, a adăugat liderul PNL Botoşani.

One thought on “Ţurcanu îi scrie lui Ponta: Nu am încălcat niciodată protocolul USL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *