Două persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi cu cuţite

batut pe targa la spitalDoua persoane au ajuns pe patul de spital in urma unei incaierari provocate de un individ baut. Agresiunea a avut loc martie seara, cand Dan Ș. de 30 ani, din satul Mascateni, com. Albesti, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, în timp ce se deplasa pe un drum din localitatea de domiciliu, ajungând în fata locuinței aparţinând lui Gheorghe Ionut  M. de 31 ani, a observat în curtea acestuia un grup de persoane, din care făcea parte şi Constantin  B. Sub pretextul că barbatul din urma i-a adresat injurii, Dan Ş.  a pătruns in curtea locuintei, unde l-a agresat pe Constantin B., provocându-i mai multe plăgi înjunghiate, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa.

Pentru aplanarea scandalul au intervenit proprietarul locuinţei/curţii, respectiv Gheorghe Ionut  M. și tatăl acestuia – Mihai M., împrejurare în care aceştia l-au agresat pe scandalagiu.

În urma evenimentelor, Constantin B. , Dan S si Gheorghe Ionut M. au fost transportati la Spitalul de urgente Botosani, primii doi rămânând  internați. Potrivit politistilor, Constantin B si Dan S au depus (reciproc) plângeri, solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de « lovire sau alte violențe ». Cel de-al treilea, Gheorghe Ionut M. nu a dorit să depună plângere privind agresiunea sau comiterea infracţiunii de violare de domiciliu. Barbatul care a provocat scandalul este cercetat pentru  comitere infractiunii de «port ilegal al cuțitului ».

 

One thought on “Două persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi cu cuţite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *