Primăria Botoşani nu mai face faţă datoriilor

Primaria Botosani (1)Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, sustine ca anul acesta este cel mai incarcat pentru municipalitate din punct de vedere al datoriilor. El a spus ca din bugetul municipalitatii trebuie platita prima rata in urma achizitiei Spitalului de Pneumoftiziologie, insa, mai spune primarul, este primul an cand se ramburseaza o suma mai mare de bani pentru creditele luate din 2006, 2007 si 2008.

Pentru Spitalul TBC prima rata se ridica la 450.000 lei.

” Avem nocturna care presupune o cheltuială extrem de importantă. Avem credite de rambursat anul acesta de 150 de miliarde de lei vechi, credite și dobânzi și mai sunt și alte datorii de achitat. După ce achităm toate datoriile vedem ce rămâne și putem să ne ocupăm și de alte obiective. Expiră perioada de grație. Până acum la creditele luate au existat 2-3 ani perioada de grație și nu au fost rambursări foarte mari și anul acesta începem să rambursăm pentru creditele luate din 2006, 2007, 2008”, a mentionat Portariuc.

One thought on “Primăria Botoşani nu mai face faţă datoriilor

  1. fa nocturna, ca oricum fc-ul greu se va salva!! intra baietii buni in actiune, in retur, si vai de noi! nu stiu cum drak, in germania se joaca 50% din meciuri ziua, la noi se vrea in nocturna! mai bine s-ar negocia cu frf in cazul ramanerii in liga 1 sa putem juca ca pana acum! nu stiu cate echipe vor mai avea bani de liga1?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *