Sorescu anunţă o schimbare de atitudine faţă de şeful CJ

sorescu si turcanun la primarieVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, a anunţat, miercuri, că îşi va schimba atitudinea faţă de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, în urma „ordinului de serviciu” pe care acesta l-a emis, care prevede verificarea activităţii celor doi vicepreşedinţi ai CJ şi a administratorului public.

„Mă aflu într-o situaţie inedită, nouă, care îmi impune, de la această dată, să am o altă atitudine şi abordare în ceea ce fac”, a afirmat Sorescu.

El este nemulţumit că subordonaţii săi sunt puşi în situaţia de a-i verifica activitatea.

Am avut credinţa că lucrăm profesionist, că lucrăm în echipă şi avem încredere deplină în ceea facem. Ordinul de serviciu prin care mi se verifică activitatea de vicepreşedinte al CJ de către salariaţi din cadrul CJ nu am să-l comentez, însă am să spun că pentru anul 2012 există un raport al Curţii de Conturi care verifică activitatea CJ şi, implicit, şi atribuţiile delegate pe care le-am avut”, a spus Sorescu.

Ţurcanu a semnat, marţi, un “ordin de serviciu” în baza căruia activitatea vicepreşedinţilor Gheorghe Sorescu şi Paul Pavăl, dar a administratorului Radu Judele urmează a fi suspusă unor verificări efectuate de către o comisie formată din angajaţi ai CJ.

Potrivit documentului, Comisia “va efectua o misiune de verifiare a modului de îndeplinire a atribuţiilor delegate” către cei trei şefi din CJ.

Din structura de control vor face parte un auditor, Constantin Humelnicu, doi inspectori din Corpul de control, Simona Camelia Caia şi Carmen Mihaela Creţu, dar şi un şef de serviciu de la Direcţia Juridică, Monica Curcan.

Controlul a început marţi şi trebuie finalizat până pe 7 februarie.

6 thoughts on “Sorescu anunţă o schimbare de atitudine faţă de şeful CJ

  1. Stati linistit donnole Sorescu, Humelnicu nu stie absolut nimic, daca-l intrebati de vreo lege, va raspunde cat sange in alcool are. Iar cele doua fufe ……..
    Intrebati-l pe Humelnicu, ce facea la Dorohoi…..la Psihiatrie …. si la Spitalul Judetean?…….trafic de influenta, amante pe care le si cununa si apoi ,,furtuni” in legi numai de el inchipuite. E o hahalera, alcolica si puscariabila! luati-l tare cu intebari si bateti-va numai cu legea in fata, veti castiga ! SUCCES! Daca incearca sa va determine sa-i dati bani pentru a va lasa in pace, n-o faceti. El incearca sa recupereze ,,spaga” pe care se lauda peste tot ca a dato, pentru aceasta functie, dar zice ,,ca o recupereaza”, stie el cum ca e baiat destept.

  2. DOMNUL TURCANU,TREBUIE SA STUDIEZE LEGISLATIA ALESIILOR LOCALI. ACESTIA ANUAL PREZINTA UN RAPORT DE ACTIVITATE IN SEDINTELE DE CONSILIU,DAR SI LA PARTID. IN ULTIMUL TIMP DL TURKANU FURA STARTUL,A INCEPUT SA-SI DEA PAREA CU CONGRESUL,ACUMA CU VERIFICAREA ALESILOR,ETC. DAR CRED CA VREA VREUN PD-LIST PE POST DE VICEPRESEDINTE,SA FIE SORESCU,..

  3. Turcanu a angajat in functii cheie tot ce ce poate – rude, politruci, prieteni, PDL-isti, si acum verifica !
    PNL=PDL! PUNCT!
    VOTURI = 0 (ZERO)!
    ACUM 4-5 ANI NU STIA SA VORBESCA (NOROC CU AMANTA=NEVASTA), ACUM ESTE CEL CARE A TRADAT USL!
    TE ASTEPTAM LA EURO-PARLAPENTARE, CU FRATELE TAU CU TOT, SOTIE, NEPOTI, DIACONU(MODERN CALOR), FLUTUR, GHEORGHITA, ETC…!
    VOTURI= ZERO!!!

  4. Domnule Sorescu,nu te lasa umilit de catre un oier. N-am stiut ca s-a inconjurat de betivi (de fapt se poarta) si de…Nu cumva il vrea pe frate-sau sau pe un licitant pentru aceasta functie.Iti submineaza autoritatea fata de salaratii din subordine precum si relatia cu primarii.

  5. Da, erati prea impunator pentru a fi suportat de acest dictator in blana de oaie si care a ras toate personalitatile din partid care ar fi putut macar sa-l umbreasca. Daca il lasati si nu va uniti toti sa-l dati afara pe el din partid si in acest fel sa-si piarda functia de la CJ, asa va trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *