Documentul care aruncă în aer relaţiile dintre şeful CJ şi adjuncţii săi

ordinul de serviciu semnat de Florin Turcanu
ordinul de serviciu semnat de Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani,  Florin Ţurcanu, a semnat, marţi, un document, care dinamitează relaţiile cu cei doi vicepreşedinţi şi cu administratorul public al judeţului.

El a semnat un „ordin de serviciu” în baza căruia activitatea vicepreşedinţilor Gheorghe Sorescu şi Paul Pavăl, dar a administratorului Radu Judele urmează a fi suspusă unor verificări efectuate de către o comisie formată din angajaţi ai CJ.

„Nu-i normal să verific? Nu sunt nemulţumit. Eu am delegat atribuţii şi e normal să verific cum sunt duse la îndeplinire”, a spus Ţurcanu.

sorescu si turcanuEl spune că nu are dubii despre profesionalismul colegilor săi din Executivul CJ şi nici nu urmăreşte sancţionarea vreunuia dintre ei.

Ambii vicepreşedinţi ai CJ au părut deranjaţi de „ordinul” lui Florin Ţurcanu, însă au refuzat să îl comenteze.

florin turcanu si radu judelePotrivit documentului, Comisia „va efectua o misiune de verifiare a modului de îndeplinire a atribuţiilor delegate” către cei trei şefi din CJ.

Din structura de control vor face parte un auditor, Constantin Humelnicu, doi inspectori din Corpul de control, Simona Camelia Caia şi Carmen Mihaela Creţu, dar şi un şef de serviciu de la Direcţia Juridică, Monica Curcan.

Controlul a început marţi şi trebuie finalizat până pe 7 februarie.

 

 

 

2 thoughts on “Documentul care aruncă în aer relaţiile dintre şeful CJ şi adjuncţii săi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *