Poliţiştii locali, traşi de ureche de primar. Vezi nemulţumirea lui Portariuc!

politie localaPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, s-a declarat nemulţumit de modul cum sunt repartizate efectivele poliţiştilor locali în teren. Acesta a acuzat faptul că poliţiştii locali stau mai mult la vânat maşini şi la dat amenzi de circulaţie, în loc să supraveheze zonele cu grad de infracţionalitate ridicat din municipiu. Edilul l-a atenţionat pe şeful Poliţiei Locale, Ioan Onuţu, să ia măsuri în acest sens.

I-am adus la cunoştinţă anumite situaţii pe care le-am sesizat, atunci când anumite echipaje de la circulaţie se ocupă cu zona care ar intra în competenţa poliţiei rutiere, dând amenzi pe anumite zone şi realizând acea pândă. I-am spus că infracţionalitatea este mai importantă şi că trebuie ţinută sub control, să se concetreze mai mult pe anumite zone şi să lase zona de circulaţie şi de amenzi pe circulaţie pe zona poliţiei rutiere”, a spus Portariuc.

Edilul a menţionat că maşinile Poliţiei Locale trebuie să fie văzute în zonele de infracţionalitate, în principal în piaţă, unde există şi reclamaţii privind furturi de buzunare.

Acolo trebuie să se concentreze activitatea Poliţiei locale, nu pe dat amenzi de circulaţie„, a adăugat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *