Părinţii care au fost obligaţi să cotizeze la „atenţiile” profesorilor pot semnala conducerea IŞJ

mihaela hunca nov 13Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean fac apel catre parinti sa semnaleze situatiile in care sunt pusi sa cotizeze pentru „atentiile” cadrelor didactice. Mihaela Hunca, sefa ISJ, a declarat ca la nivelul judetului nu au fost semnalate astfel de situatii, asa cum s-a intamplat la o scoala din Bucuresti.

Nu am avut astfel de reclamatii, dar solicit tuturor parintilor care sunt pusi in astfel de cazuri sa ne semnaleze ca noi sa putem interveni in regim de urgenta„, a spus Mihaela Hunca.

One thought on “Părinţii care au fost obligaţi să cotizeze la „atenţiile” profesorilor pot semnala conducerea IŞJ

  1. Si cum se va interveni?? doar e stiut ca acest lucru e impamantenit la noi… acelasi lucru se intampla si cu fondul clasei pe care „nu esti obligat” sa-l dai…dar il dai pentru ca mereu este montat cate un parinte sa „se stranga” totusi…si se insista, nu gluma, la un moment dat dai de rusine ca ” esti printre singurii care nu au dat”. stai sa vezi practici la gradinite…mai aduci pentru inca o casa materiale consumabile (detergenti..lavete…prosoape… servetele nazale cate un bax pe luna, rechizite care se iau DOAR de firma – probabil aveau pe stoc din alti ani si trebuiau revandu-te), cursuri de enleza sau dans care costa defapt 10 lei pe luna si la care educatoarele cer 15, carti pe care copii mici fac doar mazgaleli si sunt cumparate si fond special dar pe care le platesc parintii, patuturi revandu-te dar primite de gradinita drept sponsorizare. Si mai cer calitate in invatamant cand uneori insa chiar dascalii ne invata de mici sa fim imorali. Ce masuri s-ar lua??? nici una..eventual o atentionare. Iar daca ai curaj ca parinte sa comentezi…copilul tau are de suferit. Si ce se fac oare cei cu 2 sau 3 copii?? de obicei doar pt un copil, la Craciun, cotizezi cu 1 mil – 1 mil si..Nu credeti???? DOCUMENTATI-VA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *