Liberalii care au afaceri cu statul ar putea renunţa la acestea

Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013Liberalii botoşăneni cu putere de decizie la nivelul partidului au votat hotărârea propusă de Florin Ţurcanu privind excluderea din partid a celor care au afaceri cu statul. Cel puţin asta susţine preşedintele PNL Botoşani, care spune că la sfârşitul lunii ianuarie va avea loc o Delegaţie permanentă a filialei PNL.

În Biroul politic care a avut loc vineri am aprobat mai multe puncte de pe ordinea de zi, printre care şi cea cu afacerea cu statul, pe care o vom valida în Delegaţia permanentă. Au votat toţi „pentru” , inclusiv cei care mai comentau. Parlamentarii PNL nu au dreptul să aibă contracte cu statul. Dacă o să depistaţi contracte noi cu statul la vreun liberal cu funcţie, să faceţi public lucrul acela şi pe loc îi cer demisia din partid„, a spus Ţurcanu.

Măsura este luată doar la nivelulPNL Botoşani. Florin Ţurcanu este convins că liberalii care au afaceri cu statul strică imaginea partidului. El a dat un ultimatum liberalilor care au afaceri cu statul: până în luna ianuarie să renunţe fie la acestea, fie la politică.

3 thoughts on “Liberalii care au afaceri cu statul ar putea renunţa la acestea

  1. Dar contractele cu Soptica, judele si Gireada cu consiliul judetean legat de de deszapezire pe numele cumantilor ramane vaabil, nu domnule presedinte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *