Liderul PSD, Victor Ponta, se ia, din nou, de Ţurcanu

declaratie Victor Ponta la BotosaniPreşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, s-a luat, luni, de liderul PNL din Botoşani, Florin Ţurcanu. Ponta a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, că „Ţurcanu are o problemă că el e cu PDL-ul la Botoşani”, lăsând să se înţeleagă că liderul liberal a vorbit pentru a-l cunoaşte lumea.

Întrebat cum vede propunerea liberalilor, a lui Florin Ţurcanu, de a organiza un nou Congres în care să fie reconfirmat domnul Antonescu, Victor Ponta a spus: Domnul Antonescu mi-a spus că nu susţine propunerea domnului Ţurcanu. Domnul Ţurcanu are o problemă că el e cu PDL-ul la Botoşani şi atunci dumneavoastră nu ştiaţi cine e Ţurcanu dacă nu zicea şi el ceva!

Ponta a mai precizat că toate disensiunile dintre PNL şi PSD de la nivelul judeţelor trebuie stopate până în februarie.

„Am discutat şi cu domnul Antonescu şi în perioada următoare, până la începutul sesiunii parlamentare, într-adevăr, trebuie să rezolvăm toate problemele de colaborare din teritoriu şi, pornind de la principiul pe baza căruia s-a construit Uniunea Social Liberală, anume acela că şi la Ilfov sau la Botoşani sau la Alba, acolo unde e majoritate PNL-PDL, oamenii au votat USL, totuşi!”, a adăugat Ponta.

Pe 4 decembrie, Ponta a spus că „la Botoşani e o alianţă PNL-PDL care, evident, e împotriva a ce au votat oamenii.

One thought on “Liderul PSD, Victor Ponta, se ia, din nou, de Ţurcanu

  1. Turcanu a angajat in functii cheie tot ce ce poate – rude, politruci, prieteni, PDL-isti, si acum verifica !
    PNL=PDL! PUNCT!
    VOTURI = 0 (ZERO)!
    ACUM 4-5 ANI NU STIA SA VORBESCA (NOROC CU AMANTA=NEVASTA), ACUM ESTE CEL CARE A TRADAT USL!
    TE ASTEPTAM LA EURO-PARLAPENTARE, CU FRATELE TAU CU TOT, SOTIE, NEPOTI, DIACONU(MODERN CALOR), FLUTUR, GHEORGHITA, ETC…!
    VOTURI= ZERO!!!
    PDL=PNL=ZERO!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *