Prostie de hoţ pusă pe Facebook

Infractorii botoşăneni continuă să uimească prin tupeul de care dau dovadă.

hacker pe calculatorPentru a brava în faţa prietenilor sau a cunoscuţilor, unii îşi prezintă „isprăvile” pe Facebook. Printre ei se află şi dorohoianca Alexandra S., arestată vara trecută în urma unei anchete a procurorilor DIICOT şi trimisă mai apoi în judecată pentru trafic de persoane. După ce a fost eliberată, ea a început să posteze pe pagina sa tot felul de imagini şi comentarii referitoare la experienţa prin care a trecut.

Cazul nu este, însă, singular. În aprilie 2012, botoşăneanul Vasile D. de 40 de ani a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile portugheze pentru jaf. Cu numai câteva ore înainte de a fi capturat la Botoşani, acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi invita un amic „la furat de becuri în Portugalia”. Anul trecut însă, un băcăuan, Iulian T. în vârstă de 30 de ani, eliberat din Penitenciarul Botoşani, s-a apucat din nou de furturi, la numai două zile de la plecarea din închisoare. Timp de aproape cinci luni, până pe 17 septembrie, bărbatul a spart, de unul singur, 25 de case. După fiecare lovitură, se fotografia înconjurat de lucrurile furate şi posta imaginile pe Facebook.

Cea mai mare gafă au comis-o însă doi tineri din Republica Moldova, prieteni la cataramă, Neculai Ermurachi de 17 ani şi Neculai Mereuţă de 19 ani, care în iarna lui 2009 au trecut ilegal graniţa şi au prădat-o pe interpreta de muzică populară Brânduşa Covalciuc Ciobanu. După ce au furat bijuteriile şi ce au mai găsit de preţ, cei doi s-au pozat cu prada cu un aparat de fotografia furat tot din locuinţa interpretei.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *