Alimentele UE pot fi ridicate până pe 24 ianuarie

ajutoare uePrimăria Municipiului Botoşani anunţă beneficiarii ajutoarelor alimentare că ridicarea produselor are loc şi în luna ianuarie. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în această categorie intră titularii  de venit minim garantat potrivit Legii 416/2001, şomerii înregistrați, potrivit prevederilor Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor de șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare,  pensionarii din sistemul public de pensii ale căror venituri din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate.

Precizăm că listele conțin beneficiarii care erau în evidența instituțiilor de resort ( SPLAS Botosani, AJOFM Botoșani, CJP Botoșani, DGASPC  Botoșani) la data de 01 iulie 2013, completate cu beneficiari  noi până la 31 octombrie 2013 .

Produsele pot fi ridicate de către titulari sau reprezentanţii legali ai acestora în fiecare zi lucrătoare între orele 9.00-15.30 (vineri 9.00-13.00) de la depozitul S.C. LOCATIVA S.A. din Botoşani, Calea Naţională nr. 144, în baza actelor de identitate.

Rugăm toţi beneficiarii care nu şi-au ridicat ajutoarele cuvenite să procedeze la ridicarea acestora, până la data de 24 ianuarie 2014, data limită de finalizare a distribuției,  cu menţiunea că sunt disponibile toate produsele din program, respectiv: făină de grâu,  mălai, paste făinoase, ulei, zahăr,  roşii în suc propriu, conserve carne porc, zacuscă, miere (distribuția acestui produs este suspendată temporar), se precizează într-un comunicat al Primăriei Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *