Ţurcanu: O să încerc să repartizez bugetul către primării corect, dar votul va fi unul politic

primariPrimăriile din judeţul Botoşani vor primi un buget echilibrat a anunţat, luni, preşedintele Consiliul Judeţean, Florin Ţurcanu. Acesta a spus că aşteaptă repartizarea bugetului pe anul 2013 de la Finanţe, pentru ca imediat acesta să fie distribuit unităţilor administrativ-teritoriale. Ţurcanu a cerut şefului de la Finanţe Botoşani să respecte formula de repartizare, pentru a evita discuţiile între primari, însă a recunoscut faptul că votul care va finaliza proiectul de hotărâre privind repartizarea sumelor va fi unul politic.

Am solicitat, de asemenea, directorului economic de la Consiliul Judeţean să pregătească un buget echilibrat, după solicitările pe care le au, după numărul de locuitori. Votul care va finaliza proiectul de hotărâre este politic. Toţi consilierii care au drept de vot în plenul CJ sunt şi au fost aleşi politic. Clar că este politic, dar bugetul o să încerc să îl repartizez corect ca să îmi obţin voturile„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Ţurcanu: O să încerc să repartizez bugetul către primării corect, dar votul va fi unul politic

  1. Totusi lasi sulita de unde s-au nascut asa oameni destepti precum Turcanu si fratele lui trebuie dat cel putin dublu ca si anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *