Sondaj! Botoşănenii apreciază iniţiativa lui Portariuc de premiere a copiilor care învaţă „Luceafărul”

sondaj tableta portariucBotoşănenii apreciază iniţiativa primarului municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, de premiere a copiilor care învaţă poemul „Luceafărul”, relevă un sondaj realizat, în perioada 1-5 ianuarie, de BotosaniNews. La întrebarea „Cum apreciaţi ideea primarului Ovidiu Portariuc de a premia cu o tabletă copii care recită Luceafărul?” au răspuns 210 cititori, iar dintre aceştia 71% susţin că ideea este foarte bună sau bună. Doar 15% dintre respondenţi apreciază că iniţiativa este foarte proastă, iar alţi 9% cred că ideea este proastă.

Pentru săptămâna 6- 12 ianuarie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea „Credeţi că Mihai Ţurcanu, fratele preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, este potrivit pentru o candidatură la europarlamentare?

 

One thought on “Sondaj! Botoşănenii apreciază iniţiativa lui Portariuc de premiere a copiilor care învaţă „Luceafărul”

  1. Domnul cu pricina nu are alta calitate decat aceea de a fi fratele lui Turcanu de la CJ si cumnatul senatoarei mute ca lebada pe apa. Ce -ar putea spune asta de la tribuna PE , cand nici in limba meterna nu-i capabil sa se exprime?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *