Primarul de Botoşani vrea şi el foştii comisari de la Garda Financiară

Primaria BotosaniPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, şi-a anunţat intenţia de a angaja, în funcţie de şef al Corpului de control, un fost comisar al Gărzii Financiare. El vrea să îl convingă pe fostul comisar Ilie Luca să accepte oferta sa.

Luca este dorit şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, pe funcţia de şef Serviciu comerciala la Nova Apaserv.

Ilie Luca nu s-a prezentat la concursul pentru funcţiile de inspectori la Direcţia Antifraudă, iar acum e şomer.

 

3 thoughts on “Primarul de Botoşani vrea şi el foştii comisari de la Garda Financiară

  1. Ilie Luca , dupa cum am mai spus, nu-i decat un individ macinat de ura si frustrare fata de firmele private. Scopul lui in controal ca si comisar la GF nu era acela de a sesiza nereguli pentru a fi corijate ci de a ameninta, amenda,umili. Voi confundati rautatea pura cu intransigenta profesionala dar nu-i totuna.

  2. Sunt dintre acei fraieri care cred ca e bine sa-i dai Cezarului ce este al Cezarului. Un contribuabil perfect, un naiv iremediabil pierdut . Acest Luca ,omul Garzii care era convins ca detine monopolul cinstei in univers , mi-a scotocit o zi intreaga printre hartoage doar -doar o gasi ceva compromitator.

    Statul roman are un contributor mai putin la buget dupa controlul Incoruptibilului.

  3. Repede o comisie,audit de la Bucale si angajam pe loc!Ce concurs,noi o rezolvam in favoarea cetatenilor oricarei tari,in afara de bt.unde am fost ales.Atit ma duce capul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *