Exclusiv! Fostul deputat Buhăianu, numit director la Bucureşti

BuhaianuFostul deputat Cătălin Obuf Buhăianu a obţinut o funcţie de conducere într-o instituţie publică din Bucureşti. După ce a renunţat la cariera de diplomat, după câteva luni petrecute la Consulatul României de la Băţi- Republica Moldova, Buhăianu a devenit director adjunct al Complextului Sportiv Naţional Lia Manoliu, care funcţionează Ministerului Tineretului şi Sportului.

El a fost numit prin ordinul ministrului Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, cu care are o relaţie de prietenie.

Buhăianu a preluat funcţia de pe 23 decembrie, însă, oână acum, nu a fost decât o singură zi la serviciu, ca urmare a minivacanţei de care bugetarii au beneficiat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” este instituţie publică care are ca   obiect principal de activitate administrarea bazei materiale, destinată cu prioritate pregătirii loturilor naţionale şi olimpice, precum şi organizării competiţiilor sportive de nivel naţional şi internaţional.

El deţine Baza Sportivă Olimpică, Baza Sportivă de Nataţie şi Atletism, Centrul de culturism, fitness şi arte marţiale, dar şi Hotel ‘’Sport’’.

Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” are un director general, Irinel Ciocioc, şi doi directori adjuncţi. Celălalt post de director adjunct este ocupat de Ionela Nicoleta Toma.

4 thoughts on “Exclusiv! Fostul deputat Buhăianu, numit director la Bucureşti

  1. trebuia rasplatit nu, pentru cat a luptat impotriva bugetarilor in mod deosebit. Si , cum era firesc, tot de la buget ? Ce a facut usl-ul in tot acest timp? I-a rasplatit pe pdl-isti pentru activitatea de distrugerea a tarii.Rusine !

  2. Poate o sa castige bani sa ii dea cei 2500 de euro inapoi lui Nazare pe care ii datoreaza de 3 ani pentru ce problema nu a rezolvat.

  3. Un neispravit Buhaianu , un c….ar , s a plimbat prin toate partidele , a vândut tot ca nu mai poate duce si acu pleacă iar la supt in Bucuresti, dar se va termina …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *