Ancheta în cazul cadavrelor de cai se extinde. Abatorul familiei şefului CJ verificat

abator Roma carne de porcAncheta în cazul celor peste 100 de cadavre de cai găsite pe raza comunei Fântânele din judeţul Suceava, asupra cărora planează suspiciunea că ar proveni din Botoşani, se  extinde.

Autorităţile din Botoşani au verificat, sâmbătă, alte două abatoare. Este vorba de abatorul Florea Carn de la Dracşani, care aparţine familiei preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, dar şi de abatorul Sagrod de la Darabani.

Verificările vin la numai 12 ore după ce Poliţia, Garda de Mediu şi Direcţia Sanitar Veterinară a fost în control şi la abatoarele Doly Com de la Roma şi Emanuel Com de la Răchiţi.

.

Anchetă la abatoarele din Botoşani după ce au fost descoperite cadavrele a peste 100 de cai

5 thoughts on “Ancheta în cazul cadavrelor de cai se extinde. Abatorul familiei şefului CJ verificat

  1. Caii nu sunt totusi niste soricei de laborator pe care sa-i introduci pe sest intr-o cladire. Acolo lucreaza oameni; oare nu se afla printre ei nici un OM care sa divulge marsavia?

  2. Cum sa controleze ,madam Vasiliu, abatorul lui Tiurcanu, cand familia ei a primit miliarde pe lacul lui Eminescu, si este cu sabia lui Damocles deasupra capului, Tiurcanu pasadinte amenintand-o zilnic?
    SPERANTA POPORULUI ESTE CA TOTI ESCROCII SI AGRAMATII VOR AJUNGE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL….DUPA GRATII SI CU AVERILE CONFISCATE.

  3. Multa prostie sau nu exista interes pentru a fi descoperit cineva la Botosani. Metoda ce-a mai simpla este sa se apeleze la politistii din comune ei stiu sigur ce se misca in fiecare comuna.Samsarii de animale stiu si ei filierele cine cumpara cine intermediaza cine sacrifica si asa mai departe Numai sa se auda intr-un sat ca vrei sa vinzi o martoaga si sa vezi cat de repede apar cumparatorii. De ce domnilor nu inscenati o vanzare si sa vedeti unde sunt dusi caii. Si apoi mai e varianta doctorului veterinar ca si el stie numai ca el elibereaza acte ca s-a vandut la iarmaroc si uite asa se pierde urma si gata calul este scos din baza de date si ajunge la ”popescu” in curte care apoi il transforma in fleici care ajung la aceste mici carmangerii pentru ca apoi sa ajunga in salam . Cum pot fi unii asa de prosti sa creada ca ditamai abatorul de la Roma se murdareste pe mani cu cateva zeci de kilograme de carne de cal ? Poate acei cai au fost sacrificati la lumina farurilor masinii direct in camp . Domnilor anchetatori va propun sa stati la poarta abatorului si sa asteptati zi si noapte pana o sa-l vedeti pe Turcanu tragand caii de capastru pe poarta abatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *