Noul director al Filarmonicii Botoşani: Această profesie trebuie făcută cu dragoste de oameni. Eu nu ştiu să înjur, să vorbesc urât

liviu buiuc filarmonicaFilarmonica Botoşani are, de pe 1 ianuarie, director nou. Liviu Buiuc l-a înlocuit în funcţie pe Mihai Sârbu, după expirarea mandatului acestuia. Acesta va ocupa funcţia de manager pe bază de delegaţie până la organizarea concursului.

El a declarat că îşi doreşte să organizeze, pe perioada cât va sta la conducerea Filarmonicii, concertele pe bani mai puţini decât până acum. Liviu Buiuc a mai spus că nu ţine de acest post.

„Ce s-a întâmplat până în prezent a adus nişte daune serioase instituţiei. Lucrul care m-a făcut să accept această sarcină a fost faptul că am considerat că este o datorie şi a mea, de cetăţean obişnuit, să ajut în această perioadă, să încerc să facem un climat care să fie potrivit exigenţelor muzicii artistice şi educaţiei. Vreau să fac concertele viitoare încât să pot să aduc şi oameni de valoare. Cheltuielile au fost exagerate în anumite cazuri. Nu îl acuz pe domnul Sârbu…această profesie trebuie făcută cu dragoste de oameni, nu cu războaie, ameninţări sau intimidări. Eu nu ştiu să înjur, să vorbesc urât„, a spus Liviu Buiuc.

Liviu Buiuc este dirijor, fost director al Filarmonicii Botoşani între anii 1990-1997, actualmente pensionar.

2 thoughts on “Noul director al Filarmonicii Botoşani: Această profesie trebuie făcută cu dragoste de oameni. Eu nu ştiu să înjur, să vorbesc urât

  1. Acest domn buiuc a fost dat afara din filarmonica vreo 15 ani in urma in urma unui protest initiat de TOTI angajatii institutiei.A reusit la mare arta sa pacaleasca pe primarul de paie portariuc si iata-l din nou cu nerusinare cum apare in prim plan spre dezamagirea instrumentistilor mai in varsta.

  2. ASISTAM LA O MARE PLASA IN CULTURA BOTOSANEANA!!! NU STIE SA INJURE SI SA VORBEASCA URAT? PAI PE 30 DEC ERA DEJA PREZENT LA FILARMONICA IN CONDITIILE IN CARE INCEPEA MANDATUL PE 1IAN,AMENINTAND PE CONSULTANTUL ARTISTIC CA DACA NU SCHIMBA PROGRAMUL VA REGRETA! APOI A TIPAT LA OAMENII DE SERVICI SA MEARGA REPEDE SA RUPA TOATE AFISELE CONCERTULUI PROGRAMAT INITAL! LA REPETITIILE DE LA ULTIMUL CONCERT TIPA CA UN DISPERAT AMENINTAND CHIAR PE UNII COLEGI CARE CU ANI IN URMA L-AU PUS PE FARAS !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *