Vicepreşedintele Sorescu despre activitatea de la Nova Apaserv: Sunt la nivelul satisfăcător

sediu Nova apaserv (1)Reprezentanţii Consiliului Judeţean se declară satisfăcuţi de activitatea de la Nova Apaserv de anul trecut. Vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, a declarat că anul 2013 a fost unul de frământări totale la operatorul de apă, însă, spre finalul anului, lucrurile au început să intre într-o anumită normalitate. Potrivit lui Sorescu, încasările au crescut undeva la 3,7 milioane lei, în noiembrie, iar avariile la reţeaua de apă au fost mai puţine.

Cred că oamenii au înţeles, inclusiv cei de la apă, că trebuie să-şi facă treaba la modul foarte corect şi profesionist şi inclusiv consumatorii au înţeles că este un serviciu ce trebuie plătit şi nu un serviciu care se oferă gratuit. Investiţiile încep să-şi arate efectul şi mă bucur că sunt contracte noi de implementat„, a menţionat Sorescu.

În ciuda acestui fapt, vicepreşedintele CJ nu se declară mulţumit de activitatea de la Nova Apaserv, ci doar satisfăcut.

Sunt la nivelul de satisfăcător. Au făcut un pas în faţă şi mai au de făcut doi paşi la Bine şi Foarte Bine„, a adăugat Gheorghe Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *