Vânătoare cu scandal la Stânceşti

vanatoare stancesti1Mai mulţi vânători au organizat, joi, o partidă de vânătoare pe raza comunei Mihai Eminescu, însă au sărit peste câteva reguli de conduită.

Gonaşii au pornit spre pădurea din localitatea Stânceşti, iar vânătorii îi urmăreau. La un moment dat, o femeie, care avea pământ în apropierea pădurii, a evitat o tragedie, după ce aflată la curaţat copacii, a constat că era între vănătorii care se pregăteau să tragă şi pădure.

Femeia le-a atras atenţia vânătorilor, însă aceştia au început să o insulte şi a generat un scandal. Vânătorii susţin că au autorizaţie pentru vânătoare şi au plătit o taxă la primărie, în timp ce femeia spune că era pe proprietatea ei şi putea fi rănită dacă nu observa vânătorii ce se pregăteau să tragă.

“Sunt nişte reguli la aceste vânători şi în nici într-un caz nu se poate trage, dacă sunt oameni în faţă. Ce se întâmpla dacă eu nu observam vânătorii?. I-am întrebat cine e şeful, însă au început să îmi adresete injurii”, a declarat femeia.

Proprietara terenului a apucat să fotografieze cu telefonul vânătorii, însă susţine că nu va depune reclamaţie la poliţie ci doar vrea să atragă atenţie asupra modului cum sunt organizate partidele de vânătoare şi pericolele la care sunt expuşi oamenii din apropierea fondurilor de vânătoare precum şi conduita unora dintre pasionaţii de vânat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com