Un bărbat este cercetat pentru fals în declaraţii după ce a ascuns un accident

Inspectoratul de politie judeteanUn bărbat de 27 de ani din Ungureni s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să ducă în eroare poliţiştii ascunzând un accident rutier pe care l-a provocat.

Cezar Ştefan V. s-a prezentat luni la Poliţia municipiului spunând că a găsit maşina avariată într-o parcare de pe strada Griviţa şi are nevoie de o autoizaţie de reparaţii.

Modul cum era avariat autoturismul, înmatriculat în Italia, le-a stârnit suspiciuni poliţiştilor, iar după ce au fost extinse cercetările s-a stabilit că de fapt în dimineaţa acelei zile maşina a fost implicată într-un accident.

Bărbatul conducea autoturismul pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar la intersecţia cu strada Colonel Tomoroveanu, a virat stânga însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

„Faţă de Cezar Ştefab V. s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii, urmând a se propune soluţie procedurală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *